Η Histoplastin Red, η Τέχνη της Ομορφιάς, καλύπτει κάθε ανάγκη της επιδερμίδας σας, με τις φυσικές της δράσεις.

  • Ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και επαναφέρει τη σφριγηλότητα.
  • Έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Αντιμετωπίζει τη φθορά που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες.
  • Σβήνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες.
  • Σβήνει τα σημάδια της κούρασης και κάνει το θαμπό και ταλαιπωρημένο δέρμα να φαίνεται και πάλι ξεκούραστο και φωτεινό.

Εφαρμογές

To δέρμα μας επιβαρύνεται καθημερινά από το έντονο lifestyle, κατάλοιπα μακιγιάζ, ηλιακή ακτινοβολία, ατμοσφαιρική ρύπανση, άγχος, έλλειψη υγιεινού τρόπου ζωής, προκαλώντας ποικίλες συνέπειες στο δέρμα μας.

  • Αντιρυτιδική Δράση
  • Αντιοξειδωτική Δράση
  • Προστασία από την φωτογήρανση
  • Επαναφορά Ελαστικότητας
  • Παραγωγή Κολλαγόνου
56
try

Η επιτάχυνση της γήρανσης οφείλεται στις επιθέσεις των ελευθέρων ριζών. Οι ελεύθερες ρίζες στον οργανισμό μας παράγονται από ενδογενείς και εξωγενείς παράγοντες.

Το ανοσοποιητικό μας σύστημα μπορεί ως ένα βαθμό να τις εξουδετερώσει. Όταν όμως ο ανθυγιεινός τρόπος ζωής και η περιβαλλοντική ρύπανση αυξάνουν υπερβολικά τη συγκέντρωσή τους στο σώμα μας, τότε η φυσική μας άμυνα αδυνατεί να τις απενεργοποιήσει. Οι πλεονάζουσες ελεύθερες ρίζες έχουν καταστροφική επίδραση στα κύτταρα προκαλώντας πρόωρη γήρανση και ασθένειες.

H Histoplastin Red έχει υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται φλαβονοειδή και πολυφαινόλες. Έτσι βοηθά να διατηρηθεί η υγεία και η νεότητα της επιδερμίδας.

Σύμφωνα με μετρήσεις, τα βιοενεργά συστατικά Alkannins & Shikonins αυξάνουν την ελαστίνη κατά 12,5%. Επιπλέον, διαθέτουν έναν ακόμη μηχανισμο διατήρησης και επαναφοράς της ελαστικότητας του δέρματος.

Αναστέλλουν τη δράση της παγκρεατικής ελαστάσης, ενός ενζύμου που διασπά την ελαστίνη. Σύμφωνα με μελέτες μπλοκάρουν κατά 40% αυτό το ένζυμο, αυξάνοντας έτσι τα επίπεδα της ελαστίνης του δέρματος.

Προϊόντα

Histoplastin Red®

Η Histoplastin Red® είναι μια ισχυρή αναγεννητική και αναπλαστική κρέμα. Προορίζεται για την εντατική περιποίηση του δέρματος και για τη γρήγορη αποκατάσταση της όψης και της υφής του.

 

Histoplastin Hand®

Η Ηistoplastin Hand® είναι ένα δερμοκαλλυντικό προϊόν επιστημονικής έρευνας.Είναι 100% φυσικό προϊόν, κατάλληλο για κάθε ηλικία.

 

Histoplastin Junior®

Η Histoplastin Junior® είναι μια ειδικά σχεδιασμένη κρέμα για το ευαίσθητο παιδικό και βρεφικό δέρμα. Η κρέμα Histoplastin Junior® είναι προϊόν δερματολογικά ελεγμένο. Είναι 100% φυσικό προϊόν και δεν περιέχει καθόλου χημικά έκδοχα, τεχνητά χρώματα ή άλλες συνθετικές χημικές ουσίες.