Οι αξίες μας

aksies

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

Κάθε καλλυντικό ή ιατροτεχνολογικό προϊόν της RENER βασίζεται σε επιστημονικό υπόβαθρο. Η RENER αναπτύσσει συνεργασίες με διεθνούς κύρους έγκριτους επιστήμονες, Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, ινστιτούτα και νοσοκομεία, προκειμένου να παρέχει υψηλής ποιότητας, εξειδικευμένα επιστημονικά προϊόντα στους καταναλωτές. Έτσι όλα τα σκευάσματα διαθέτουν τεκμηριωμένη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

 

 

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Στη RENER η έρευνα για την ανακάλυψη νέων συστατικών, μεθόδων και τεχνολογιών είναι συνεχής, ώστε να προσφέρει πάντα πρωτοποριακά προϊόντα. Η καινοτομία χαρακτηρίζει κάθε καλλυντικό ή ιατροτεχνολογικό προϊόν της RENER. Αξιοποιούνται οι πιο σύγχρονες τεχνολογίες και προάγεται η ανάπτυξη της τεχνογνωσίας. Προτιμώνται τα φυσικά συστατικά τα οποία σε συνδυασμό με την επιστημονική γνώση, αποτελούν τον ιδανικό συνδυασμό για την ανάπτυξη προϊόντων υψηλών προδιαγραφών.

ΑΡΙΣΤΕΙΑ

Θέτοντας πάντα νέους και υψηλούς στόχους, η αριστεία αποτελεί βασική μας επιδίωξη. Δεσμευόμαστε για την αδιάκοπη βελτίωση της απόδοσής μας, στο βαθμό που προσφέρει στη RENER το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, την υπεροχή και την ηγετική θέση στον τομέα της. Στοχεύουμε στην κατάκτηση της κορυφής, πάντοτε με σεβασμό και υπευθυνότητα απέναντι στον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον.

ΟΡΑΜΑ

Το ανθρώπινο δυναμικό της RENER είναι η κινητήριος δύναμή της. Οι άνθρωποι της RENER μοιράζονται τις αξίες και την εταιρική κουλτούρα που είναι ανθρωποκεντρικές. Κοινό τους όραμα είναι η βελτίωση της ποιότητας της ανθρώπινης ζωής. Το όραμά τους αποτελεί έμπνευση και δίνει ώθηση στη δημιουργικότητα, στην υπεύθυνη ομαδική εργασία και την επιτυχία.